Extra −20 % cu codul EXTRA20Se termina la 177 ore 55 minute
+40 368 228 123 (zile lucratoare, 9-15)

TOP 5 LUCRURI DESPRE BRANDUL BRAZILIAN IPANEMA

  09. 08. 2019      Different TV CZ / SK

>

LADIES' IPANEMA BOOTS

>

Misterele nerezolvate sau întrebările fără răspuns au bântuit omenirea din timpuri imemoriale. Unele dintre ele pot fi explicate, dar multe rămân nerezolvate. Dar nu vă faceți griji, nu este nimic înfricoșător sau altfel medical. Astăzi avem un episod DifferentTV despre frumoasa marcă braziliană Ipanema. Așa că nu aveți de ce să vă faceți griji. Cu excepția poate... Bine, doar un pic îndrăgostită.

>

Marca Ipanema face deja parte irevocabil din portofoliul de mărci de pe Different.com. Și-a găsit un loc pentru mulți dintre voi și ne bucurăm foarte mult de acest lucru. Din acest motiv, am vrut să vă prezentăm Ipanema ca fiind ceva mai mult decât un brand brazilian.

>

Ipanema a fost fondată în 2001 în Brazilia. Mai exact în orașul carnavalului.... Rio de Janeiro. În acel an și în acel oraș, pantofii Ipanema au fost lansați de Grendene, care, printre altele, mai produce și alte marci preferate Melissa sau Zaxy.

Ipanema nu înseamnă doar șlapi și papuci obișnuiți. Pantofii Ipanema au ceva special. Ceva ce toată lumea admiră și cunoaște. Lucru pe care îl veți găsi în Rio menționat mai sus. Și ce ar putea fi? Va trebui să verificați asta în următoarea noastră tranșă.

IPANEMA

>

Publicat: Martin Špeta

V-a placut articolul?