Extra −10 % cu codul EXTRA10Se termina la 89 ore 29 minute
+40 368 228 123 (zile lucratoare, 9-15)

Top 5 pantofi de top în toamnă

  %16. %11. %2018      Din lumea modei

Fall este aici! Glisierele papuci și papuci trebuie să fie amânate. Dacă sunteți unul dintre iubitorii de adidași, atunci avem un mesaj minunat pentru dvs., nu trebuie să vă faceți griji că veniți la ele în timpul iernii, avem multe piese izolate pentru dvs. Nu numai adidașii, dar și mocasinele, cizmele de gleznă sau cizmele sunt o alegere clară pentru toamnă, așa că vă aducem primii 5 botalii din acest articol pe care nu ar trebui să le pierdeți în pantofi de toamnă.

conversa

Marca Converse este o alegere clară pentru toți fanii de modă sportivă sau de eleganță casuală. Faptul că adidașii nu pot purta decât în ​​condiții bune nu mai este adevărat. Conversiile sunt, de asemenea, iarna. Piele cu blană interioară caldă. Puteți alege dintr-o multitudine de culori și forme, pentru a vă putea bucura.

emu

Marca Emu a devenit faimoasă în întreaga lume. Dar știi din când în când că Emu nu este doar un vagin. Acum puteți alege dintr-o varietate de piese de gleznă sau poate cu mocha. Dar unul are pantofi Emu în comun, sunt făcuți din vată de oaie și din piele, sunt sănătoși și sunt ideali pentru orice vreme.

Desigual

Desigur, primele cinci nu trebuie să rateze marca Desigual. Pe lângă gentile și jachetele multifuncționale, fabrică și cizme multifuncționale. Aceste cizme pot fi făcute din care puteți face bocanci sau pantofi de gleznă.

Tommy Hilfiger

Marca Tommy Hilfiger este o alegere clară pentru toți cei care iubesc stilul atemporal și designul de lux. În toamnă, cu siguranță nu ar trebui să aveți o cizmă în pantof, pe care să o puteți folosi pentru a vă usca și uda.

toms

Dacă aveți un spirit de caritate și vă place să urmăriți tendințele actuale, atunci ar trebui să cumpărați cizmele de toamnă ale lui Tomás. Marca Toms lucrează cu proiectul One for One. Ceea ce înseamnă că pentru fiecare pereche de pantofi vândute, ea dă o altă pereche de copii în curs de dezvoltare.

Publicat: Differenta Team

V-a placut articolul?