-15% Reducere cu codul EXTRA15Se termina la 58 ore 42 minute
info@differenta.ro (Jesteśmy tutaj dla Ciebie)

TOP 5 VĚCÍ O BRAZILSKÉ ZNAČCE IPANEMA

  09. 08. 2019      Different TV CZ / SK

 

ÎNCĂRCĂRI DE FEMEI IPANEMA

Misterele nerezolvate sau întrebările fără răspuns au însoțit umanitatea încă din vremuri imemoriale, unele dintre ele vor fi explicate, dar multe vor rămâne nesoluționate. Dar atenție! Echipa secretă, diferită de Departamentul Misterelor, a ales o astfel de întrebare și apoi a rezolvat-o. Dar nu vă faceți griji, nu este înfricoșător sau altfel înfricoșător. Astăzi am pregătit o parte a DifferentTV despre frumoasa, marca braziliană Ipanema. Deci nu trebuie să vă faceți griji pentru nimic. Poate poate ... Ei bine, te îndrăgostești.

Marca Ipanema face parte, în mod inerent, din portofoliul mărcii la Different.cz . A găsit un loc cu mulți dintre voi și suntem foarte mulțumiți. Din acest motiv, am dorit să vă prezentăm Ipanema puțin mai mult decât un brand brazilian.

Ipanema a fost fondată în 2001 în Brazilia. Mai exact, într-un oraș de carnaval…. Rio de Janeiro. Pantofii Ipanema au fost produși de Grendene în același an și în acest oraș, care produce, de asemenea, marca ta preferată Melissa sau Zaxy .

Dar Ipanema nu sunt doar flip-flops și papuci obișnuiți. Pantofii Ipanema ascund ceva extraordinar. Ceva ce admiră și cunoaște întreaga lume. Acesta este ceva ce puteți găsi doar în Rio mai sus menționat. Și ce ar putea fi? Trebuie să te uiți la asta în episodul nostru următor.

IPANEMA

Publicat: Martin Špeta

V-a placut articolul?