Extra −20 % cu codul EXTRA20Se termina la 179 ore 13 minute
+40 368 228 123 (zile lucratoare, 9-15)

Trilogia WoodWick

  24. 10. 2018      Din lumea modei

Un parfum fermecător plutește prin cameră, calmându-mi mintea și făcându-mi semn să mă relaxez. Dar în curând sosește un vizitator, mai trag o gură de aer, iau în primire aroma încântătoare de cireșe sălbatice și ne pornim la drum. "Miroși minunat aici!" vine de printre uși - Știam că nu voi da greș cu o lumânare WoodWick! Parfumul ei se potrivește aproape oricui...

WoodWick Trilogy

O nouă funcție care merită verificată este WoodWick Trilogy. Am ajuns să le iubesc cel mai mult pentru că sunt extrem de frumoase și îmbină trei parfumuri diferite care se potrivesc, se potrivesc împreună, pe scurt, sunt combinația perfectă.

Ele vin în mai multe modele, fie că vă place o vază mică, mare sau medie, o vază clasică sau o barcă atipică. Fiecare strat colorat conține o aromă diferită, iar atunci când lumânarea arde, stratul de sus se topește treptat în stratul de jos, creând o aromă nouă și unică.

WoodWick Trilogy

>

Se știe că lumânările sunt un element de calmare pentru mintea noastră, iar cu WoodWic brand, cu atât mai mult atunci când fitilul lor de lemn pocnește ca un foc de sobă atunci când arde, evocând și mai mult o atmosferă liniștită care invită la relaxare. Sunt un excelent gift-tip pentru cei dragi și cei dragi și un accesoriu de design pentru orice casă.

Publicat: Katka Kocandrlova

V-a placut articolul?