Extra −10 % cu codul EXTRA10Se termina la 91 ore 24 minute
+40 368 228 123 (zile lucratoare, 9-15)

Under Armour - Cum să

  %14. %11. %2018      Din lumea modei

Nu demult am adus la Differenta.ro un nou brand sport, extrem de trendy, Under Armour. Nu cu mult timp în urmă v-am oferit, de asemenea, informații de bază despre el in revista online Differenta, în articolul Under Armour - un brand nou la Differenta.ro. În acest articol, vă spunem cum să purtați corect Under Armour, la ce sa le purtati, si cum sa le combinati.

Brandul Under Armour folosește trei tehnologii de bază, bazate pe vreme pentru funcționalitatea lor. 
Prima este Cold Gear, pe care o purtați atunci când este rece afara, si le puteti purta hainele la sporturi de iarna afara, chiar dacă termometrul arată sub zero grade. 
A doua este Heat Gear, pe care o purtați atunci când este afara cald, pentru a vă răcori. 
Iar cea de-a treia este All Seasons Gear, care vă protejează perfect când nu sunt condiții extreme ale vremii.

under armour


Daca practicati mult sport, daca va si intretineti din sport, este bine sa cunoasteti functionalitatea hainelor. In timpul spoetului, corpul se incalzeste, apoi intra in procesul automat de termoreglare. Transpirati, si acest proces normal dealtfel, poate insemna pete. De aceea, nu este bine sa alegeti haine curate din bumbac, care doar absorb transpiratia, se fac cerculete pe ele, si in care nu va veti simti nici macar bine. Este nevoie sa alegeti haine functionale, in care transpiratia este absorbita, si, in acelasi timp, se usuca repede, si raman usoare si placute. 

under armour

 

Cum purtam hainele Under Armour?

  • Primul strat ar trebui să adere în mod ideal pe corp, așa-numita "second skin". Inlatura transpiratia, se usucă imediat, și rămâne usor. Corpul ramane de asemenea uscat. 
  • Cel de-al doilea strat trebuie să vă încălzească, ceea ce este important pentru sport, pentru a vă face să vă simțiți confortabil.
  • Cel de-al treilea strat trebuie să vă protejeze de influențele mediului, cum ar fi vremea rea. 

Permiteți-vă să vă lasati inspirate de videoclipul nostru, și nu permiteți nimănui si nici unui factor sa va descurajeze din a face sport. Sănătate și fericire - endorfine. 

 

 

Publicat: Differenta Team

V-a placut articolul?