Extra −20 % cu codul EXTRA20Se termina la 69 ore 19 minute
+40 368 228 123 (zile lucratoare, 9-15)

Vânzare Mid Season în plină desfășurare

  10. 05. 2021      Din lumea modei

Astăzi, după mult timp, ușile tuturor magazinelor se vor deschide din nou pentru toți iubitorii nu numai de modă. Și pentru că dorim să vă facem cumpărăturile și mai plăcute, avem o reducere unică suplimentară de 10% pentru tot!

Reducerea nu este niciodată suficientă! Vrem să fim fericiți.

Acum, pentru prețuri mai favorabile, puteți cumpăra nu numai știri fierbinți de la toate mărcile de renume mondial, ci și piese de modă care sunt deja în vânzare. Așadar, aruncă o privire la o rochie de primăvară decentă, adidași populari la modă sau un costum de baie irezistibil pentru această vară. De remarcat sunt, de asemenea, noutățile mărcii de basm Anekke sau balerinele Goby , care sunt pictate literalmente.

Și ai văzut noile noastre accesorii pentru casă Acasă ? Nu? Dar cu siguranță nu ar trebui să le ratezi. Printre acestea veți găsi lenjerie de pat elegantă, decorațiuni originale sub formă de tăvi din lemn sau ghivece interesante și, nu în ultimul rând, lumânări Yankee Candle , care parfumează fiecare interior cu mirosuri irezistibile timp de multe ore. Eleganța și stilul nu mai aparțin doar garderobei, ci sunt confortabile și vor adăuga o notă casei tale.

Nu ezita! Cu o reducere, totul dispare din depozit cu viteza unui ghepard, așa că nu ratați niciunul dintre preferatele voastre :-)

Publicat: Katka Kocandrlova

V-a placut articolul?