+40 799 210 992 (zile lucratoare, 8-16)

Vârfurile s-au intors, sau noua colecție de pantofi Melissa

  01. 08. 2017      Din lumea modei

Va amintiți vremea pantofilor cu vârf ascuțit? De asemenea v-a placut purtarea lor? Avem o veste mare pentru dvs,  vârful s-a întors! Și nu e de mirare, pantofii cu vârf ascuțit creează un aspect elegant, si picioarele scurte arata foarte bine in ei. Noua colectie a pantofilor preferati Melissa aduce in acest sezon varfuri ascuțite, sub  forma papucilor, și balerinilor. Să aruncăm o privire la ei.

În primul rând, sunt balerinii Maisie, in finisaj lucios, care au un decupaj interesant la degete. Acesti balerini Melissa ne sunt prezentati în mai multe culori, cu finisaj lucios, si mat, in versiunea simplă, sau ornati. Cu elemente metalice si fundita, sau fără aplicații.

balerina Melissa

balerina Melissa

Un alt tip de pantofi unici sunt pantofii Melissa numiti She Blue,  intr-un design cu totul original. Sabotii au varful inchis, călcâiul deschis, și au de asemenea, un brant uimitor de moale, cu memorie, astfel încât va veti simți picioarele răsfățate. Acest tip Melissa este de asemenea disponibil în mai multe culori.

pantofi Melissa

Ultimii, dar nu cei din urma, sunt balerinii Melissa Glam + Wonder Women, care sunt conceputi pentru toate femeile care nu se tem să experimenteze un pic in moda. Balerinii sunt de un auriu iconic, și decorati cu un motiv super, cum este Wonder Women!

balerina Melissa

Deci, care sunt pentru dvs cei mai cei...? Eliberati raftul de pantofi, aruncandu-i pe cei vechi, plictisitori, si achizitionati-va unii noi, cu varf ascutit, imparfumati, pe care ii veti avea mai multe sezoane!.. Si nu va fie teamă să fiti un pic differenti! ;) 

publicat: Nikol Valešová

V-a placut articolul?

Acest site utilizează cookie-uri pentru a furniza servicii, pentru a personaliza anunțurile, și pentru a analiza traficul. Mai multe informatii