Extra −10 % cu codul EXTRA10Se termina la 90 ore 19 minute
+40 368 228 123 (zile lucratoare, 9-15)

Vara tropicală cere motive tropicale

  %02. %08. %2018      Din lumea modei

Vara este în plină desfășurare! Temperaturile cresc, precum și vânzările sale. Vacanță, vânt, plajă, palmier, râsete și energia pozitivă pe care razele soarelui ... și că nu vei fi în acest paradis tropical în acest an? Nu contează. Tratați-l cel puțin!

Deschideți ușa dulapului și inimii tale cu motive tropicale atrăgătoare, care strălucesc cu toate culorile vesele, îmbunătățind starea de spirit și vrăji de zâmbet pe fața ta de îndată ce o vezi.

Indiferent dacă alegeți o opțiune variată sau destul de decentă, veți fi trecute cu vederea. Este bine pentru toți, femeile cu părul brun și blond, groomerii și bebelușii. Acestea sunt doar motive pe care nu vă puteți teama și le puteți duce cu îndrăzneală.

Check out aceste minunate Deha ! Nu sunt fantastice? Sunt! Combinați-le ușor cu orice tuxedo cu o singură culoare, tunică, tricou, jachetă denim sau pulover mai subțire. Același lucru se va întâmpla și cu cizmele - puteți aduce balerine, cizme, adidași și papuci la astfel de pantaloni. Combinați una dintre culorile dintr-o paletă de pantaloni sau o versiune albă sau neagră și, cu siguranță, nu vă apropiați de ea.

 

Rochii, rochii, rochii! În vara, ele sunt o piesă preferată a multor femei. Ați încercat Desigual Tropical Maxi? Nu? Atât de repede pentru ei, deoarece dispar din depozit de viteza luminii. Exoticele sunt literale, astfel încât toată lumea vrea să le aibă nu numai pentru o vacanță, ci și pentru zilele lucrătoare când vrem să ne simțim ca zeița pădurii tropicale.

Ce zici de o scufundare tropicală pe picioare? În zilele calde și reci, avem cuplurile potrivite pentru dvs. Pantofi adulți cu frunze de palmier sau flip flopuri Ipanema cu flori exotice. În ambii veți merge ca un nor.

 

Cireasa imaginara de pe tort este un plus perfect pentru orice tinuta. Desenați geanta de mână a lui Desigual, din care sărbătoarea verii strălucește cu modele colorate. Și nu putem uita eșarfa Desiguală, va fi bine reglată, se răcește în seriile calde și va fi un partener elegant pe plajă, unde îl poți folosi ca papagal pentru costume de baie.

 

 

 

Publicat: Katka Kocandrlova

V-a placut articolul?