Extra −10 % cu codul EXTRA10Se termina la 89 ore 37 minute
+40 368 228 123 (zile lucratoare, 9-15)

Vitamina M-Fashion pentru întărirea imunității

  %01. %11. %2020      Din lumea modei

Vitaminele sunt foarte importante pentru fiecare dintre noi și odată cu toamna  avem nevoie de ele cât mai mult posibil. Vitamina C pentru întărirea imunității, vitamina B pentru mai multă energie, vitamina A pentru a vedea mai bine, vitamina D pentru a ne întări oasele și, de asemenea, vitamina M pentru a menține stilul pe care îl iubim chiar și în zilele mai reci.

Vitamina M funcționează excelent pentru depresia de toamnă, menține buna dispoziție si forma psihica, și ne întărește imunitatea atunci când ne bagam în paltoane calduroase, și eșarfe plăcute si calduroase de la bandul Moodo.

Cum se administrează o astfel de vitamină M? Uşor. Vei alege piesa potrivită pentru tine, o vei comanda, și doza ta de vitamină de modă te va pune în curând pe picioare imediat ce ai pus-o pe tine. Ar putea fi un pulover la modă care să se încălzească. Și ați văzut si pantofii Converse sau Tommy Hilfiger, care sunt un hit irezistibil pentru această toamnă?

Tineti-va capul la caldura, sub caciula!

Caciulile Simpo sunt indispensabile anul acesta. Sunt plăcute, flexibile, potrivite pentru toate ținutele, și se potrivesc tuturor. Credeti-ne, le-am încercat! Dar dacă va plac mai multe caciulile cu mot, noi le avem pe ale noastre, de la Differenta Design. Cu siguranță nu va veti pierde în mulțime.

Ce altceva nu ar trebui să lipsească printre pastilele de vitamina M? Mănușile! Va plac cele elegante? Atunci cele potrivite pentru dvs vor fi de la brandurile Moodo sau noutățile eshop-ului nostru - brandul Ichi. Pentru iubitorii de combinații mai variate, există de la brandul Desigual, nu putem lăsa acest lucru la voia intamplarii, și cu siguranță nu ne vor mai ingheta mainile niciodata.

Publicat: Katka Kocandrlova

V-a placut articolul?