-15% Reducere cu codul EXTRA15Se termina la 59 ore 9 minute
info@differenta.ro (Jesteśmy tutaj dla Ciebie)

VOŇAVÉ BOTY MELISSA

  25. 03. 2019      Different TV CZ / SK

MELISSA

Parfum. Un cuvânt care ne însoțește în fiecare colț în ultimele zile. Odată cu apariția primăverii, aerul s-a schimbat complet și astfel ne bucurăm de atmosfera potrivită, de primăvară. Și ce înseamnă asta cu adevărat pentru noi? La urma urmei, performanța frumoasei colecții de pantofi Melissa.

Cine ne urmărește de ceva timp știe că pantofii Melissa sunt o problemă cardiacă pentru noi. Acestea sunt pantofii noștri preferați care ne-au însoțit în călătoria noastră încă de la început. Nu este de mirare că i - am iubit atât de mult . Să vedem ce este nou în noua colecție Melissa 2019.

Pentru primăvară și vară , brandul a pregătit câteva noutăți și tendințe calde despre care Simča vă va spune mai multe despre. Vei afla, de exemplu, care este diferența dintre pulbere și roz-vechi sau ce va afecta în această primăvară și vară. Dar nu vă faceți griji, nu se oprește cu culorile. Împreună vom analiza noile modele pe care Melissa le-a pregătit. Vom prezenta adidași frumoși, parfumați, papuci și chiar flip-flops. Mmm!

Faceți-vă confortabil, deoarece există un nou episod plin de informații interesante. Distrează-te și ai grijă să ne anunțe pe Facebook, ce îți place la colecția din acest an și ce ți se pare interesant.

ÎNCĂRCĂRI MELISSA

Publicat: Martin Špeta

V-a placut articolul?