info@differenta.ro (Jesteśmy tutaj dla Ciebie)

VONNÉ SVÍČKY WOODWICK

  10. 10. 2018      Different TV CZ / SK

WOODWICK

Vrei să fii la fel de fermecată ca noi? Așezați-vă confortabil. Faceți o ceașcă de ceai sau cafea și aveți ceva bun. Acesta este singurul mod de a vă bucura de un nou episod din atelierul TV diferit al lui Woodwick.

Woodwick este produs din 2006 și a început treptat să se promoveze la nivel mondial . Piatra de temelie a acestui brand este producerea de ceară și lumânări parfumate. De asemenea, oferă geluri și paiete parfumate. Astăzi ne vom imagina în principal lumânări Woodwick.

Lumânările Woodwick au nenumărate caracteristici frumoase care îi fac să se distingă de toți concurenții. Să mergem la prima proprietate - o fitilă de lemn. Fitilul din lemn este confecționat din lemn natural și datorită acestui fitil face o lumânare liniștind sunetul lemnului crăpat. Și trebuie doar să o auziți! O altă caracteristică cheie este procesarea.

Indiferent dacă este vorba de formele lumânărilor în sine, care sunt în „vaze” de sticlă sau de umplutura pe care le conțin lumânările . Prelucrarea decorativă a lumânărilor Woodwick este împărțită în diferite dimensiuni și forme. Vazele pot fi mici, medii și mari sau în formă de navă. Când ne concentrăm pe umplerea lumânărilor știm că ceva este diferit . Lumânările Woodwick sunt umplute cu ceară de soia, care poate avea combinații de culori și arome diferite.

Dacă mai doriți să aflați mai multe, consultați noul episod plin de informații despre Woodwick. Și dacă ați dat sfaturile noastre la începutul acestui articol, credeți că o asemenea bunăstare cu lumânările Woodwick vă așteaptă în fiecare zi. Pentru că nu poți rezista.

Lumânări Woodwick

Publicat: Martin Špeta

V-a placut articolul?