Extra −20 % cu codul EXTRA20Se termina la 179 ore 7 minute
+40 368 228 123 (zile lucratoare, 9-15)

Vrem să vă facem fericiți! 15% reducere și transport gratuit.

  01. 03. 2021      Din lumea modei

A te distra este, în acest moment dificil, practic o datorie. Ne-am gândit cum vă putem mulțumi ... Ce va mulțumi fiecare client? Reducere! Și așa avem din nou yenul pentru tine. Reducere de 15% la piesele super la modă, chiar și cele deja reduse.

Deci, dacă ți-a plăcut un pulover cald frumos, dar ai ezitat, pentru că, deși rănile sunt încă reci, iarna se apropie de sfârșit, acum nu trebuie să eziți, te poți încălzi în el pentru zilele următoare, deoarece prețul va fi mai favorabil.

Dar depozitul este deja foarte repede umplut de noutăți pentru sezonul de primăvară și vară, care bate la ușă. Verificați noua rochie de primăvară a mărcii Moodo sau, de exemplu, adidașii confortabili Calvin Klein, atemporali. Cu siguranță nu trebuie să le ratezi în cutia de pantofi.

De asemenea, accesoriile Tommy Hilfiger nu ar trebui să vă scape din atenție, deoarece designurile de genți de mână pentru noul sezon merită cu siguranță, precum și noile parfumuri noi pentru casa dvs. , de la popularul brand Yankee Candle , pe care ne place să îl clasăm printre cele mai bune sfaturi pentru cadouri pentru cei dragi.

principal

Reducere de 15% și transport gratuit prin comandă prin poștă

Ai deja preferatele tale în coșul de cumpărături? Așadar, nu uitați să introduceți cuvântul magic „CAMERA DE TRANSPORT” în casetă pentru reduceri și bonuri în primul pas al comenzii . Apoi, faceți clic pe cuvântul „aplicați”, care va apărea lângă casetă și o reducere de 15% vă aparține!

Și de ce este codul de reducere o „cameră de livrare”? Aceasta este o altă bucurie de la noi pentru tine. De astăzi, veți primi, de asemenea, transport gratuit la reducere dacă comanda dvs. valorează mai mult de 300 CZK și utilizați Mailroom-ul. Vă va livra coletele fie acasă, fie la oricare dintre cele 4.000 de puncte de livrare.

Din păcate, reducerea de 15% nu poate fi utilizată pentru mărcile Desigual și Anekke. Vă mulțumim pentru înțelegere, data viitoare vom veni cu bucurie pentru aceste mărci :-)

Publicat: Katka Kocandrlova

V-a placut articolul?