Extra −20 % cu codul EXTRA20Se termina la 70 ore 40 minute
+40 368 228 123 (zile lucratoare, 9-15)

Vuch ne distrează! Reducere la marca Vuch!

  07. 10. 2021      Din lumea modei

Este adevărat! Unul dintre cele mai colorate branduri ale noastre este acum redus cu o cincime!


A fost odată ca niciodată, doi nativi din Chrudim s-au întâlnit cu dorința de a crea ceva nou și frumos în domeniul modei. Și așa a venit pe lume poșeta cu buline vesele, care în curând s-a îndrăgostit de toate femeile nu numai în țara noastră, ci și în Slovacia.

Marca Vuch, a cărei marcă înregistrată sunt bulinele, se aventurează cu îndrăzneală în alte modele, atât jucăușe, cât și subtile. Printre portofelele de diferite dimensiuni, fiecare doamnă va găsi ceva pe placul ei, fie că iubește piesele elegante sau piesele de modă de neratat.

Și pentru a nu fi vorba doar de poșete, brandul Vuch a inclus și elegante purses, crossbodies sau rucsacuri la modă, atât în modele elegante, cât și sportive. De asemenea, au un nou accent pe bijuteriile delicate pentru femei, de la lanțuri la cercei și brățări.

Și pentru a înrăutăți lucrurile, veți găsi acum și îmbrăcăminte atemporală și adidași care se joacă cu multe culori sub acest brand. Tricouri, body-uri, hanorace și rochii cu croieli confortabile. Pălării de iarnă, șepci elegante pentru femei și bărbați și, nu în ultimul rând, încălțăminte în care va fi văzută la tot pasul datorită designului drăguț.

/ p>

Acum puteți găsi toate aceste lucruri frumoase de la Vuch cu o reducere de 20%. Așa că nu ezitați să profitați de ea!

Publicat: Katka Kocandrlova

V-a placut articolul?