Extra −10 % cu codul EXTRA10Se termina la 90 ore 1 minute
+40 368 228 123 (zile lucratoare, 9-15)

Ceara Yankee Candle

  %03. %09. %2018      Din lumea modei

Despre Yankke Candle se vorbeste si se scrie de cand sunt pe piata europeana, in cei mai buni termeni. Insa acum vom scrie despre ceara parfumata Yankee Candle, folosita cel mai frecvent in aroma lampi, sub denumirea de lumanari de ceai. Parfumul dvs preferat se va raspandi in tot interiorul, pana la 20 de ore. Recomandam a se aseza intr-un vas/farfurie mai multe tipuri de ceara, si puteti crea o noua aroma, personalizata. . La ce trebuie sa fiti atenti insa, este - sa nu fie prea multe si sa nu curga.

Yankee Candle


Insa daca preferati ceara parfumata in forma initiala, rupeti-o, sau asezati-o intr-o aroma lampa, iar daca va doriti o combinatie speciala, va sfatuim. Incercati de exemplu ceara parfumata a unei arome, si lumanarea de ceai Yankee Candle cu o alta aroma -  se unesc, si creeaza combinatia dorita de dvs.

Aroma lampa aprinsa recomandam a nu se da mult prea aproape de perete, pentru ca pot sari mici picaturi de ceara fierbinte. Dupa ce o stingeti, ceara se intareste curand, apoi este foarte simplu sa o rasturnati, si o puteti folosi din nou cand doriti. 

Aveti probleme in a o intoarce? Trebuie sa fiti atenti ca lampa sa fie complet racita, iar daca doriti sa o "ajutati", nerabdatori, o puteti pune cateva minute in congelator, si se va aseza ceara usor, singura. Cantitatea de ceară nu scade niciodată, doar intensitatea aromelor se evaporă.

Yankee Candle

 

Ceara parfumata Yankee Candle nu trebuie insa folosita doar in aroma lampa. Puteti fi netraditionali si atipici, se potriveste perfect la imparfumarea dulapului cu haine, in priza, sau in sertarul cu lenjerie intima. 

Yankee Candle vosky

 

 

 

 

Publicat: Katka Kocandrlova

V-a placut articolul?