Extra −10 % cu codul EXTRA10Se termina la 89 ore 38 minute
+40 368 228 123 (zile lucratoare, 9-15)

"WE ARE ANIMALS" noua colecție de la Desigual

  %04. %09. %2018      Different TV CZ / SK

 

Din seria episoadelor Differenta.ro, vă aducem sub lupa cea mai recentă colecție Desigual, care merită cu adevărat. Pantofi, genți, rochii, jachete, tricouri, și diverse alte accesorii de modă. Toate cu motive animale.

Treptat, ne pregătim cu totii pentru ideea ca vremea caldă și vara ne parasesc. Prin urmare, este timpul să vă inspirați. Uitati-va la cea mai recentă colecție de la Desigual. Merită cu adevărat!

Colecția toamnă/iarna 2018 din acest an de la Desigual este creata in marea ei majoritate cu motive animale. Pantofi, genți, rochii, jachete, tricouri și diverse accesorii de modă. Toate acestea sunt mai mult in stilul " WE ARE ANIMALS".

Desigual nu a renuntat insa nici la piesele clasice, cu care ne-a obisnuit, si a adus si un aer fresh de toamna, datorita subcolectiilor Coca Cola, Mickey Mouse, in editie limitata, a motivelor cladiri, care amintesc de locurile vizitate in vara, motivele florale brodate, jeansii cu broderii, capse si margele aplicate, si multe alte piese care incanta ochiul si sufletul.

 

► Intrati in raiul Desigual

 

Publicat: Martin Špeta

V-a placut articolul?