Extra −10 % cu codul EXTRA10Se termina la 60 ore 22 minute
+40 368 228 123 (zile lucratoare, 9-15)

WoodWick - cum să alegi mirosul potrivit?

  %07. %01. %2019      Din lumea modei

Aveti prima dvs. lumânare Woodwick și nu știți ce miros să alegeți? Avem sfaturi utile. Dacă nu aveți șansa le mirositi intr-un magazin, atunci nu este nici o problemă. Puteți comanda un așa-numit "pachet de testare", care vă va spune exact ce parfum este ideal pentru dvs. Dar puteti intampina o problema, si anume, va puteti indragosti de mai multe.

Woodwick

În primul rând, am dori să vă prezentăm un pachet de testare. Lumanarile Woodwick au un fitil specific din lemn, care nu este necesar sa se scurteze atunci cand este aprins, si care  trozneste uimitor de relaxant. Dacă aprindeti această lumânare și închideți ochii, va veti simți ca in fata unui șemineu.

Woodwick

Să ne întoarcem la alegerea mirosurilor. Dacă nu sunteți siguri ce să alegeți, alegeți în mod clar acest pachet de testare. Puteți lua acest pachet cu dvs., de exemplu, într-o vacanță planificată într-o cabană de munte sau oriunde în afara casei. Avantajul este că vă veți simți mereu acasă. Aceste pachete mici pot servi, de asemenea si ca un superb decor.

Woodwick

Pe langa lumanari mici de test, putem recomanda ceara parfumata Woodwick, pe care o plasati pur si simplu in aromalampa, si plasati o lumanare simpla de ceai in ea. Ceara parfumata vă va parfuma camera, in plus,va veti da seama daca este acesta mirosul pe care vi-l doriti.

Odată ce ați ales parfumul preferat, atunci merită să investiti în nave, sau vaze, sau așa-numitele lumânări trilogice, care vă vor dura mult, și mai ales datorita fitilului din lemn natural, mirosul va fi mai intens.

Woodwick

Publicat: Differenta Team

V-a placut articolul?