Extra −10 % cu codul EXTRA10Se termina la 90 ore 53 minute
+40 368 228 123 (zile lucratoare, 9-15)

WoodWick - noul parfum acasă

  %20. %09. %2018      Din lumea modei

În vremurile aglomerate de astăzi, puțini dintre noi se pot relaxa, relaxa, bucurați-vă de un moment de relaxare. După o zi plină, când se apropie toamna sau doar oboseala, ceva de genul asta dorește nu numai corpul nostru, ci mintea noastră. Și, uneori, trebuie să-i răsfețe. Avem o reteta relaxanta pentru tine ...

Când vă decideți să faceți o clipă pentru dvs., aprindeți lumânarea WoodWick ! Sfaturi despre aur, spui? Luminează o lumânare și asta e tot? Citiți mai departe pentru a afla mai multe despre el :-)

relaxare

Flacăra arzătoare a unei lumânări este, în general, un element reconfortant pentru toată lumea, aspectul ei afectează în mod pozitiv mintea, care apoi pregătește subconștient corpul pentru relaxare . Efectul lumanarii este si aroma sa, care patrunde in centrul olfactiv al creierului si de acolo afecteaza sistemul nostru nervos, care este relaxat sub presiunea sa.

Cu lumânarea WoodWick , fiecare astfel de moment este o experiență. Mirosul fermecător va fi împrăștiat în casă sau în apartament, sunetul liniștitor de a crapa focul din șemineu, care provine din arderea unui fitil de lemn.

Lumanari din lemn

Fitilele de lumânare din lemn sunt în două modele, și anume PLUSWICK și HEARTWICK .
Pluswick are o formă încrucișată unică și permite o dizolvare a ceară de până la 5 ori mai rapidă decât o lână clasică de vată. Heartwick este lung și foarte popular cu clienții. Creează un iaz cu ceară largă și, astfel, o răspândire mai intensă a parfumului interiorului. Ambele ard în mod uniform și nu așează funinginea pe recipientul de sticlă.

Woodwick nod de lemn

Cum de a alege dimensiunea, forma, designul?

Alege dragostea la prima vedere sau gust! Puteți ajunge la dimensiunile produsului PETITE , care este o versiune de încercare pentru cei care nu cumpără WoodWick încă atât de încrezători și doresc să încerce mirosul și să experimenteze un nod de crăpare. O altă opțiune este MINI, MEDIUM sau LARGE HOURGLASS - vază elegantă din sticlă fasonată, cu un capac din lemn care servește ca un piedestal.

Nu uitați de parfumurile ceară în aroma lămpii , care sunt foarte saturate cu esențe de parfum și vă va aduce casa până la 20 de ore.

Lumanari din lemn

Scent!

Alegerea ei este importantă. Trebuie să-ți mângâie, să nu-ți irită sufletul, să se amestece cu personalitatea ta și să se dizolve nu numai în interior, ci și în mintea ta. Brandul WoodWickoferă mai multe secțiuni de parfum, din care puteți alege cea potrivită ...

  • FRUCTE FRUCTE , care acționează proaspete, minore și delicioase "gustoase"
  • HERBAL / GREEN, printre care puteți găsi aroma de iarbă proaspăt tăiată, lavanda licitativă sau frunze zdrobite
  • FLORI, care se joacă cu feminitatea, cu blândețe și cu spranturile
  • LEMN / ORIENTAL din coaja calda, cedru uscat si parfum oriental oriental
  • ROYAL / Food pentru iubitorii de deserturi delicioase, coacere proaspătă sau condimente pronunțate

Lumanari din lemn

Vă atrage tot mai mult și mai mult? Lasati acum totul si mergeti pentru o clipa, pentru voi, cu lumanarea WoodWick? Să o luăm împreună!

 

Publicat: Katka Kocandrlova

V-a placut articolul?