Extra −10 % cu codul EXTRA10Se termina la 91 ore 4 minute
+40 368 228 123 (zile lucratoare, 9-15)

WoodWick parfumul lunii - DECEMBRIE

  %16. %12. %2019      Din lumea modei

Craciunul, Craciunul a sosit! Și odată cu el, noile parfumuri de lumanari ale brandului WoodWick. Ce parfumuri sunt de data aceasta? Și celor dragi le vor placea sub brad?

Primul parfum al lunii decembrie este lana calda - Warm Wool

O combinație caldă, distinctivă, care atrage și te încurajează să închizi ochii și să te relaxezi. Impresia liniștitoare generală va fi subliniată de sunetul fitilului din lemn, care amintește de un șemineu, si este potrivit nu numai în perioada Crăciunului.

svíčky WoodWick

Boabe de Craciun (Crimson Berries) 

Este al doilea parfum al lunii, suculent, care va cucereste simturile, atunci cand o veti aprinde. Un vârf de esente de mirodenii și de vâsc conferă fructelor roșii o notă festivă, astfel încât să vă puteți bucura de linistea de Craciun, la o poveste si fursecuri, impreuna cu familia.

Orice mărime de vază decorativă, ceară parfumată pentru aroma lampa, sau o frumoasă barcă elegantă cu capac din lemn va încânta femeile, bunicile, mamele, și prietenii, ca un cadou care parfumează fiecare colț al casei ore întregi. În plus, luna aceasta le cumpărați la un preț mai mic de Crăciun, și chiar merită. Așa că jucați-va de-a Moș Crăciun, și încântați-i pe cei dragi cu lumânări WoodWick.

svíčky WoodWick

Publicat: Katka Kocandrlova

V-a placut articolul?