-20% Reducere cu codul MIDSEASON20 (nu este valabil pentru Anekke)Se termina la 148 ore 58 minute
info@differenta.ro (Noi suntem aici pentru tine)

WoodWick Trilogy

  24. 10. 2018      Din lumea modei

Camera este o linie de miros fermecător, care îmi liniștește mintea și mă relaxează. Într-o clipa însă, sosesc musafirii, asa ca mai inspir o dată aroma fermecătoare de cireșe sălbatice, si haideti, sa incepem!"  
"Dar miroase minunat!..." se aude deja de la ușă - știam eu că nu voi da gres cu lumanarea WoodWick! Parfumul ei este plăcut de toată lumea...

Woodwick Trilogy

Noua WoodWick Trilogy este o noutate care merita incercata. Le indragesc atat de mult, pentru că sunt frumoase, miros superb, si au in ele o combinatie de trei arome diferite, care se imbina într-o combinație perfectă.

Ele pot fi selectate în mai multe modele, indiferent dacă vă place o lumanare mică, mare, sau medie, vaza clasică sau barca atipică. Fiecare strat colorat deține un miros diferit, iar atunci când lumânarea arde, stratul superior se topește treptat în stratul de dedesubt, creând un miros nou, și unic.

Woodwick Trilogy

Lumânările sunt, după cum se știe, un element liniștitor pentru mințile noastre, mai mult, WoodWickatunci când arde fitilul de lemn, care trosneste exact ca lemnul in soba, dubleaza sentimentul placut, si atmosfera relaxantăEle sunt sugestii de cadou minunate pentru cei dragi, ori pentru casa dvs, dar și accesorii de design superbe pentru fiecare casă.

 

 

 

 

 

Publicat: Katka Kocandrlova

V-a placut articolul?