Extra −10 % cu codul EXTRA10Se termina la 90 ore 35 minute
+40 368 228 123 (zile lucratoare, 9-15)

Xiss - genți de mână și pungi făcute cu dragoste în Cehia

  %01. %07. %2019      Din lumea modei

Compania cehă, produse de calitate, obiecte de artizanat cu mare pasiune și dragoste. Acesta este Xiss. Marca Xiss reprezintă piesele cu adevărat originale și minimaliste pe care pur și simplu nu le veți găsi în magazinele obișnuite. Toate produsele Xiss sunt realizate manual și sunt produse în una din atelierele de cusut din Vysočina. Marca se bazează într-adevăr pe calitate. La e-shopul nostru am selectat piese care sunt multifuncționale.

De ce Xiss?

De mult timp această idee a luat naștere în capul copiilor. Explicația nu o are, deci vă puteți imagina astfel încât logo-ul mărcii să fie inima, atât de neterminată, cât și de la cuvântul "Kiss"? uită-te la ele.

Xiss Ladies Handbags

Genți de mână mai multe, în mai multe culori, vă vor fascina cu o pungă de șnur, care este parte din geantă și care este cusută în geantă. Le puteți folosi pentru uzul cotidian, pentru că aduc la viață orice tinuă. Oferim saci de umar in doua culori de baza, in negru si maro. Fiecare geantă include o pungă detașabilă în diferite culori, pe care o poți purta separat și ca rucsac. Este ideal pentru festivaluri de vară sau pentru tinute sportive. Genți de mână pentru costume casual sau elegante.

Xiss Travel Bags

Ceea ce ne face și mai fericiți este călătoriile Xiss , pe care le puteți ajusta liber. Pe care o poți purta în mână și în același timp ca un rucsac. În plus, ele se potrivesc dimensiunilor bagajelor de mână, făcându-le ideale pentru un avion. Ele nu sunt numai sofisticate, ci și sofisticate și, prin urmare, cele mai sofisticate.

Xiss Ladies Handbags

Xiss Ladies Handbags

Xiss Ladies Handbags

Xiss Ladies Handbags

Publicat: Differenta Team

V-a placut articolul?