+40 799 210 992 (zile lucratoare, 9-15)

Yankee Candle - colectia de primavara/vara 2018

  11. 05. 2018      Din lumea modei

Ca orice brand, si acest brand de neegalat, Yankee Candle, care produce lumânări parfumate de lux, are colecțiile sale, și fiecare colecție vine cu noi parfumuri. Dacă simți că lumanările sunt mai mult o problemă de iarnă, te vom duce din eroare. În acest articol, vom introduce noile parfumuri Yankee Candle, vă arătați nu numai lumânări, ci și alte gadgeturi parfumate în casă sau în mașină, plus amintiți-vă cum să ardeți lumânările în mod corespunzător.

31548_31548

Parfumuri fresh, de cocos sau de munte, va vor cuceri si va vor parfuma casa intr-un mod pe care il asteptati de mult! Avem totul in stoc, si o gama diversa, de la lumanari de ceai, lumanari clasice, medii, mari, in forme si culori frumoase, cu arome de vis!

Cum de a arde corect o lumânare?


Vom vom oferi câteva informații de bază despre cum să facem asta, este destul de multa alchimie in asta.

1. Înainte de fiecare aprindere, trebuie să aveți un fitil scurtat de cel puțin 3 mm. Acest lucru se datorează faptului că lumânarea nu arde prea multă flacără și nu arde repede și astfel funinginea nu se depune în ceară.


2. Este necesar să ardeți lumânarea la aceeași temperatură, nu ar trebui să o puneți pe pervazuri de fereastră sau seminee. Așa-numitul tunel este apoi creat în lumânare și veți obține o ardere foarte rapidă și neuniformă.


3. Ar trebui să ardeți lumânărea timp de aproximativ 4 ore, este suficient de lungă durata pentru a mirosi camera intens timp de 20 de ore. Timpii de ardere mai lungi nu sunt recomandați. În mod ideal, lumânarea ar trebui să se răcească timp de 2 ore.

Alegeti parfumul preferat, sau combinati mai multe mirosuri, pentru a-l crea pe cel perfect pentru dvs!

Publicat: Differenta Team

V-a placut articolul?

Acest site utilizează cookie-uri pentru a furniza servicii, pentru a personaliza anunțurile, și pentru a analiza traficul. Mai multe informatii