Extra −10 % cu codul EXTRA10Se termina la 89 ore 33 minute
+40 368 228 123 (zile lucratoare, 9-15)

Yankee Candle - cum să alegi mirosul potrivit?

  %09. %01. %2019      Din lumea modei

Va gânditi sa achizitionati o lumânare Yankee Candle dar nu știti ce miros să alegeti? Atunci, avem pentru dvs cateva sfaturi utile pentru alegerea unei lumânări, cum să o mirosim cel mai bine și, de asemenea, sa o alegem la un preț avantajos. Dacă nu aveți ocazia să mergeți la un magazin fizic, sau pur și simplu nu doriți sa mergeti, atunci puteti alege de la e-shopul nostru dintr-un număr mare de mirosuri sub formă unor lumânări votive sau ceară.

Yankee Candle

Brandul Yankee Candle este cunoscut pentru lumanari realizate din materii prime pure naturale. Și astfel puteți fi siguri că veți simti un miros natural acasa. Cum sa alegi cel potrivit? Du-te pentru Yankee Candle , care are dimensiuni mai mici, pur și simplu pune-l într-un suport sau de sticlă și cred că va înfrumuseța camera ta.

Un alt mod de a testa parfumul preferat este ceara parfumata Yankee Candle, pe care o puneți în aromalampa și o aprindeti sub o lumânare comună de ceai. După aprindere, veți simți ceara și vă va fi clar dacă luați întregul set de lumânări din acest miros. 

Yankee Candle

Când alegeți o lumanare frumoasa cu miros superb Yankee Candle, atunci trebuie să știți cum să ardeți lumânarea corect. Acest lucru il aflati din video ce vi le pregatim, si din articolele noastre.

 

Publicat: Differenta Team

V-a placut articolul?