-15% Reducere cu codul EXTRA15Se termina la 59 ore 23 minute
info@differenta.ro (Jesteśmy tutaj dla Ciebie)

Yankee Candle Elevation

  02. 11. 2018      Din lumea modei

 Brandul Yankee Candle prezinta noutatea - mai frumoasă, mai elegantă și mai sofisticată - Yankee Candle Elevation! 


Lumânări cu fitile multiple, datorita carora se formeaza mai repede asa zisul "iaz", care face parfumul sa fie mai intens. Se mentine în casă pentru ore lungi, vă relaxează simțurile, fac placut fiecare moment de relaxare, și încântă fiecare musafir pe care il primiti in casa dvs.

YC Elevation prezintă o vază pătrată de sticlă cu pereți groși, cu coarne moi și un capac din aur și bronz din metal tăiat. Partea inferioară a vasului are o adâncitură în formă de vârf a capacului care poate fi utilizată ca bază. Lumanarea este atât de stabilă și de luxă.

Yankee Candle Elevation Pomegranate

YC Elevation au forma de trapez, din sticlă cu pereți groși, cu colturile moi și un capac bronz auriu, din metal tăiat. Partea inferioară a vasului/capacul are o forma ca si sus, pentru a putea si folosit ca si piedestal. Lumanarea este astfel stabilă, și cu o forma de lux.

Yankee Candle Elevation Dark Berries

Puteti alege dintr-o multitudine de marimi si arome, culori vibrante, dupa preferinte. Aveti in fata dvs decoratiuni de design pentru orice incapere si locsor, care pot constitui si niste idei de cadouri superbe pentru cei dragi, si un accesoriu care taie respiratia!

 Yankee Candle Elevation

 

Publicat: Katka Kocandrlova

V-a placut articolul?