Cod APRIL20 = - 20 % REDUCERE (cu exceptia Anekke)Cod APRIL20 = - 20 % REDUCERE (cu exceptia Anekke)O VREAU!
+40 799 210 992 (zile lucratoare, 9-15)

Yankee Candle - lumanari magice imparfumate

  15. 11. 2017      Din lumea modei

Chiar înainte de inspirație citiți cu atenție acest articol, așa că citiți doar prezentul alineat. Închide ochii și imaginează - ți cât de confortabil așezat în fotoliul preferat , cu o ceașcă de folie de cacao pentru păturile drăgălaș, ascultați lemnul trosnituri în șemineu și proaspăt inundate luând otravă în timp ce a fi acasă, numai tu, tu însuți. Și dintr -o dată ochii deschiși și vă stau în birou și lângă calculator vă lumânare pâlpâie cu frumoasa parfumul pe care tocmai l- ați ajunge în acest confort oriunde ai fi, orice și oricine.

Yankee candle

Deci , asta este ceea ce se întâmplă exact atunci când lumina lumânării Yankee Candle. Da, ai citit bine. Tu spui acum de ce magazin de moda Differenta.ro, plin de piese de moda originale, pe care le umple dulapuri, sertare si rafturi pantofi sau chiar kabelkovníky, scrie atmosfera relaxata , care evocă o lumânare. Minunea minunilor, dar este exact ceea ce spune. Și acum, se simt. Recent , deoarece la magazinul nostru din piesele tale preferate pentru tine, veți găsi , de asemenea , aceste lumânări unice , care sunt , de fapt , de asemenea , un accesoriu de moda. Și așa am decis că este pentru tine si pentru noi naskladníme magazinul nostru.

Noi le avem pentru că eu conduc o lungă perioadă de timp, dorim ca munca noastră a trebuit să se simtă bine, într - adevăr confortabil și acasă, și , prin urmare , nu este combustibil, deci chiar ne fixează că acestea sunt din nou Crăciun. Pentru , în principal cu privire la aceste lumânări de subliniere. Suntem la Crăciun au acordat mult timp în urmă, și astfel pregătit.

Deci , dacă doriți , de asemenea , să fie ca noi, să fie diferite, ar trebui să mergeți mai departe cu noi si ia - ti Yankee Candle. Sau să fie inspirat de acest perfectă sfat pentru un cadou .

Yankee Candle

Yankee Candle a avut lumânări nu doar ordinare! Ele sunt un design elegant și în special lumânări de înaltă calitate, umplut cu arome nenumărate, arome si idei. Yankee Candle de brand reprezinta mai multe tipuri de lumânări de la cel mai mic la cel mai mare. Acestea sunt fabricate din cele mai bune ingrediente, fiecare subiect la altul și se completează reciproc perfect. Și fiecare are propria poveste, ce se va convinge chiar eticheta de pe fiecare produs în parte.

Cum să ardă o lumânare?

A fost așa. Dacă doriți să obțineți o lumânare a servit în mod corespunzător, trebuie, de asemenea, în mod corespunzător cu privire la îngrijirea ei. Și urmează. Este foarte important se păstreze fitilul este încă 3-5 mm lungime, și chiar înainte de prima aprindere. Dacă există fum sau un burete negru de la capătul fitilului, sufla flacără, tăiați fitil pentru a elimina resturile de ars și re inflamație. În cazul în care stratul de acum doar 1,5 cm de ceara, este timpul să conectați Papa. Acest lucru ajută pentru a evita deteriorarea suprafeței lumânării și sticla în sine. Destul de lumânări critice de informație sunt livrate în sticlă, containere sigilabile, cele mai mari.

lumanari parfumate arde uniform, astfel încât întotdeauna lasa dizolve ceara la marginea geamului. Astfel, ceara creează hladinky care eliberându-se aroma mai intens. Lumânare nu este recomandat să ardă mai mult de 4 ore , la un moment dat. Idealul este de a lasa-i apoi 2 ore să se răcească. lumanari votive sunt proiectate pentru a se dizolva, deci este întotdeauna foc atunci când este cazul, sfesnice, nu liber în picioare. ceruri parfumate au o mulțime de avantaje. interior miros adânc, până la 20 de ore.

Publicat: Differenta Team

V-a placut articolul?

Acest site utilizează cookie-uri pentru a furniza servicii, pentru a personaliza anunțurile, și pentru a analiza traficul. Mai multe informatii