Extra −10 % cu codul EXTRA10Se termina la 47 ore 38 minute
+40 368 228 123 (zile lucratoare, 9-15)

Yankee Candle parfumul lunii - DECEMBRIE

  %25. %12. %2018      Din lumea modei

Decembrie este cea mai frumoasa luna a anului. Ne aduce un vesel Nicholas, un Crăciun fermecător, o fabulosă Revelion, o ninsoare romantică și zile reci, în care ne bucurăm de momente de relaxare și confort de casă.

Brandul Yankee Candle din luna decembrie introduce noul parfum al acestei luni, care ține în fiecare colț al casei dvs. pentru ore lungi și convează în fiecare clipă de neuitat. Sunt Fire Crackling Wood și Snow in Love .

Crackling Wood Fire are o aromă caldă de lemn de cedru care vă amintește de un moment de liniște atunci când vă culcați într-o pătură caldă. Mirosul este înmuiat de un vârf de nucșoară, smirnă și chihlimbar.

Yankee Cadnle crackling lemn incendiu

Snow in Love se va indragosti si de tine. Claritatea prafului și notele cremoase din lemn vor încânta toate simțurile tale.

Yankee Candle Snow în dragoste

Puteți cumpăra ambele parfumuri Yankee Cadle pentru luna decembrie în mai multe versiuni. Lumanari clasice în borcane de sticlă cu trei dimensiuni, lumânări de ceai sau ceară în lămpi cu aromă. Îl putem recomanda și ca dar pentru cei dragi.

Yankee Candle

Publicat: Katka Kocandrlova

V-a placut articolul?