Extra −10 % cu codul EXTRA10Se termina la 47 ore 8 minute
+40 368 228 123 (zile lucratoare, 9-15)

Yankee Candle parfumul lunii - FEBRUARIE

  %20. %02. %2019      Din lumea modei

Februarie - ultima lună de iarnă. Luna în care sărbătorim iubirea. Luna altor parfumuri si mirosuri Yankee Candle care vă vor încânta pe dvs și pe oricine vă vizitează casa.

In luna februarie domină parfumul Red Raspberry si Sun-Drenched Apricot. Fiecare altfel, dar ambele atât de moi  și blânde.

 

Yankee Candle vosk

De exemplu, puteți alege ceara pentru aromalampa, care dezvaluie usor usor aroma ascunsa, o lumânare votivă care este mică, dar va parfumeaza interiorul pentru multe ore, sau borcanele clasice din sticlă în trei dimensiuni. De asemenea, recomandăm clipurile auto sau odorizantele rotunde de masina, credeti-ne ca va fi o calatorie placuta!

Red Raspberry (Zmeura rosie) - aroma suculentă de zmeură proaspăt culeasa, face ca fiecare moment al confortului și relaxării acasa să fie mai plăcut. Are o aroma dulce, placuta, și va inspira o atmosferă plăcută de apropiere de primăvară și de vară.

Yankee Candle

 Yankee Candle votivní svíčka

Sun-Drenched Apricot - caisele încălzite de soare și nectarinele impreuna cu ceai de trandafiri și frunze de gardenie. oferă locuinței dvs. un miros care vă face să închideți ochii și să vă bucurați de clipă.

 

Yankee Candle

Yankee Candle svíčka

 

Publicat: Katka Kocandrlova

V-a placut articolul?