-20 % - GAP + UA cu codul 20EXTRASe termina la 81 ore 30 minute
info@differenta.ro (Noi suntem aici pentru tine)

ZIMNÍ ČEPICE NA DIFFERENT.CZ

  30. 11. 2018      Different TV CZ / SK

PĂTRA DE Iarnă

Brrrrr. Dar e frig, nu-i așa? Și că te-a surprins? Dacă ați răspuns DA, videoclipul de astăzi de la Different TV este potrivit pentru dvs.

Nu ne vom minti unul pe celălalt. De fapt, înghețurile mari ne-au surprins un pic, dar eram încă gata. Știți de ce? Pentru că în timp ce este încă cald, am ales și am căutat cele mai bune piese de modă care ne-ar putea reprezenta și decora pe tot parcursul iernii.

Așa că hai să începem. Am pregătit pentru tine piese cu adevărat luxoase, care ar putea arăta că sunt în stilul bărbaților, dar doamnele din ele chiar, dar chiar arată frumos. Astfel de capace de la Calvin Klein în diverse modele. Cu logo CK simplu sau broderie CalvinKleinJEANS. Ei bine, asigurați-vă că vă vedeți singur. Chiar și Niky și Simča arată frumos :)

Dar dacă preferi pompoanele, nu există nicio problemă. Deha sau Calvin Klein au pregătit câteva piese pentru tine. Deci, depinde de tine ceea ce alegi.

Și știi ce? Avem acum câteva noutăți chiar din atelierul nostru diferit. Pentru iarna care vine, am pregătit o pălărie cu pompon, de care ne pasă cu adevărat. Sunt făcute în Cehia și cu dragoste.

SFATURI DE CADOU

Publicat: Martin Špeta

V-a placut articolul?