Extra −20 % cu codul EXTRA20Se termina la 124 ore 20 minute
+40 368 228 123 (zile lucratoare, 9-15)

Ziua Internațională a Copilului cere o reducere de 20%!

  31. 05. 2021      Din lumea modei

Sincer, iubitor, plin de viață și bucurie. Copii! Oglinzi care reflectă dragostea și viitorul nostru. Și, deși ne pot înfuria destul de tare, nu putem face nimic pentru ei.

Și mâine este ziua lor mare, Ziua Internațională a tuturor copiilor ! Să-i facem fericiți împreună! Piese noi de modă în care se vor simți confortabil și pe care vor dori să le arate tuturor prietenilor lor, de exemplu pe terenul de joacă sau în parc, pentru că sunt „supr čupr” stilate.

Pentru bătăușii mici, prințese frumoase și icoane de modă care cântă, avem o mulțime de știri de la marca americană GAP, pantofii Crocs atemporali sau tricourile de neratate Desigual. Pentru fete, există și marca Santoro, ale cărei accesorii vor convoca cu siguranță un zâmbet pe fiecare dintre ele.

Și acum bucuria cumpărăturilor pentru micuții tăi va fi și mai mare! Avem o reducere de 20% pentru toate hainele pentru copii. Trebuie doar să introduceți codul „EXTRA20” în primul pas al comenzii și să faceți clic pe Aplicare. Și reducerea este a ta! Grăbește-te atât de repede pentru a-ți face fericiți copiii cât mai curând posibil.

Publicat: Katka Kocandrlova

V-a placut articolul?