+40 799 210 992 (zile lucratoare, 8-16)

Ziua Internațională a Femeii - sfaturi utile pentru un cadou pentru femei

  06. 03. 2017      Din lumea modei

Cu totii știm foarte bine că 8 martie este Ziua Internațională a Femeii, mulți insa nu stiu ce sa aleaga drept cadou. Sunt iarasi voci care spun ca este o sărbătoare comunistă, dar adevărul este insa că în această ziîn 1908, femeile au primit drept de vot. Și astfel de devenit ziua de 8 Martie - Ziua Internațională a "eliberarii" femeii, si a dreptului ei legal de a contribui la hotararea legilor. Iar dvs, d-lor, ar trebui sa uitati deja de garoafe, si sa daruiti iubitelor sotii, surori, mame, bunici, sau prietene, mult mai mult. Și noi va vom da niste sugestii pentru un cadou.

1) Geanta

Cumpararea unui cadou pentru femei poate parea uneori o sarcina descurajatoare, dar credeti-ne, nu necesita chiar asa mare efort. Ati auzit vreodată o femeie spunand ca are genti destule? NU, niciodată, pentru ca au apus de mult vremurile cand geanta se asorta doar la pantofi. Astăzi, femeile au nevoie de genti la o curea, sau la un tricou, la un pulover, si putem continua la infinit. Așa că , dacă doriți să vă bucurati iubita sau mama, alegeti o geanta de dama.

Kabelka Doca

2) Bijuterii

Nici o femeie nu refuza bijuteriile. Indiferent dacă sunt din plastic, sau strălucitoare. Selecția este foarte ușoara, trebuie sa stiti cu aproximatie stilul si culoarea pe care le poarta de obicei, și ați câștigat. Un cadou sub forma de bijuterii va face fericită orice femeie, si chiar și atunci când nu sunteti pe deplin convins de stilul ales, o femeie este intotdeauna capabila să combine o bijuterie la ceva.

Náramek Ops! Objects

3) Esarfe

Nu aveti cum sa dati gres cu o eșarfă sau cu un sal, pentru ca pot fi folosite in mai multe scopuri, iar dacă alegeți o piesă elegantă și originală, o veti face pe doamna in cauza foarte fericita. 

šátek Desigual

publicat: Nikol Valešová

V-a placut articolul?

Acest site utilizează cookie-uri pentru a furniza servicii, pentru a personaliza anunțurile, și pentru a analiza traficul. Mai multe informatii