Extra −10 % cu codul EXTRA10Se termina la 90 ore 9 minute
+40 368 228 123 (zile lucratoare, 9-15)

Ziua internațională de lenjerie de corp

  %01. %04. %2019      Din lumea modei

Chiar dacă știm că există între noi aceia care nu au nici o problemă de a ieși din ea, această zi internațională este pentru cei care nu își pot imagina viața fără lenjerie de corp .

Pare ciudat să purtați lenjerie de corp "de zi"? La urma urmei, zilele internaționale ar trebui să amintească câteva evenimente istorice importante, nu? Dar cred că lenjeria de corp are o istorie foarte mare.

Lenjeria pe care o știm astăzi a început să apară la începutul secolului al XX-lea și avea un scop pur practic. Faptul că ar putea deveni, de asemenea, un bun ochi-capturare a avut loc la oameni de-a lungul anilor. Dar acest lucru sa întâmplat și noi, femeile și bărbații viitorului, vă mulțumim pentru asta.

La urma urmei, îți poți imagina că te duci în fiecare zi într-un corsete strâns legat, piesa ta excesiv de sexy este "kata" în mijlocul coapsei tale, cu un canal în jurul pantalonilor tăi și bărbatul tău poartă alte pantaloni sub pantaloni, ajungând până la vițeii și dezbrăcând lupta cu trei noduri și două butoane pentru ea?

Mulțumiri includ Lucy Duff Gordon (primii chiloți cu pantaloni scurți la minim), Maria Tucek și Mary Phelps Jacob (primele sutiene) și generația de sex masculin (lenjeria de corp masculin sa dezvoltat treptat, după necesități, confort și idei).

Astăzi, alegem între tăieturile, culorile și desenele irezistibile ale mai multor branduri care ne încânta în fiecare an și atragem piese mai multe și mai frumoase, confortabile și indispensabile.

NU TREBUIE SĂ LUAȚI!

Indiferent dacă sunteți un fan al lenjeriei de sport, funcționale, elegante sau sexy, alegeți-l 3.4. În această zi internațională , vânzătorii organizează evenimente, oferte speciale sau reduceri de lenjerie pentru a vă mulțumi purtătorilor și clienților săi.

Lenjerie pentru femei

Intemperii Calvin Klein sau iconicul Tommy Hilfiger . Fiecare marcă are ceva în sine și oferă chiloți, tanga, sutiene de multe tăieturi și combinații de culori care fac ca fiecare femeie să zâmbească pe buze. Trebuie remarcat faptul că, pe unele piese, este păcat să îmbrăcați alte haine așa cum sunt frumoase.

Lenjerie de corp pentru barbati

Mai presus de toate, confort. Gentlemenii nu vă fie frică să preferați stilul și să simțiți culorile distinctive ale lui Calvin Klein sau cele 3 pachete practice ale lui Tommy Hilfiger într-o combinație subtilă de culoare care este atât de tipică pentru brand.

Lenjerie de corp pentru voi doi, îndulciți-vă cu o jumătate scumpă

Ceea ce este al meu este a ta. Îndrăgostirea trezește mulți dintre noi, chiar și dorința de a purta aceleași haine. Cu marca Slippsy, nu este nici o problema cu lenjeria de corp. Oferă pantaloni scurți pentru femei și bărbați pentru momente de confort la domiciliu.

Publicat: Katka Kocandrlova

V-a placut articolul?