Extra −10 % cu codul EXTRA10Se termina la 46 ore 41 minute
+40 368 228 123 (zile lucratoare, 9-15)

Ziua Mamei este aici. Ce cadou îi vei plăcea pe al tău?

  %07. %05. %2020      Din lumea modei

Ziua în care am adus un omagiu mamelor noastre iubite și iubitoare în acest an a scăzut pe 10.5.

Ziua Mamei , care este o mulțumire mamelor și o sărbătoare a maternității și dorim să fie specială pentru toți cei implicați. Haideți să facem fericite mamele actuale și viitoare, să le oferim o zi frumoasă plină de bucurie și atenție și poate chiar și un mic cadou peste care le bate inima.

„Dacă ești mamă, nu mai ești niciodată singură în gândurile tale. O mamă trebuie mereu să se gândească de două ori - o dată pentru ea însăși și o dată pentru copilul ei. "
Sophia Loren  

Fiecare mamă este diferită, dar toate au ceva în comun. Dragoste pentru copiii tăi și bucurie de piese de modă frumoase. Unii vor fi mulțumiți de o eșarfă plăcută pe care o poate purta tot anul, în timp ce alții vor fi îmbrăcați , de exemplu, în care va putea face spectacol la serviciu și la plimbări.

Tipul nostru este cu siguranță o geantă de mână ! Un cadou care nu va dezamăgi niciodată vreo mamă. Geanta de mână este un accesoriu de care orice femeie are nevoie și folosește, așa că tot ce trebuie să faci este să alegi culoarea, forma și stilul preferat al mamei tale și cadoul perfect. Puteți alege între multe mărci globale și o gamă largă de modele.

Nu îndrăznești să alegi singur un cadou? Nu atârna capul! Avem alegerea ideală pentru dvs. sub forma unui voucher cadou. Îl puteți comanda în formă tipărită și vom fi bucuroși să-l livrăm într-un plic cadou la adresa dvs. Dar pentru că mulți dintre noi ne ocupăm de cumpărături de cadouri, așa cum spun ei, în ultima clipă, puteți cumpăra și un voucher cadou în formă electronică, așa că îl veți avea acasă pentru mama dvs. la timp.

den_matek

Dar cel mai mare cadou pentru ea ești tu, copiii.

Publicat: Katka Kocandrlova

V-a placut articolul?