Extra −20 % cu codul EXTRA20Se termina la 69 ore 24 minute
+40 368 228 123 (zile lucratoare, 9-15)

Ziua îndragostiților. Cadouri pentru ea, pentru el și pentru tine.

  01. 02. 2021      Din lumea modei

„Lucrurile merită bucuria pe care o pot provoca”.

Ziua îndragostiților. O sărbătoare pe care unii o iubesc și o sărbătoresc, alții o condamnă ca o sărbătoare americană și o trec cu vederea. Orice ai avea, încearcă să fixezi această zi ca o altă oportunitate de a face pe cineva pe care-l iubești fericit.

Desigur, iubirea nu se manifestă doar o zi pe an, dar un cadou va fi întotdeauna pe placul tuturor. Așadar, bucurați-vă pe dragul vostru pe jumătate sau, dacă sunteți singur, vă rog pe cineva apropiat cu un cadou neașteptat de Valentine's Day. Sau pur și simplu să te faci fericit.

Avem sfaturi pentru cadouri care luminează ochii fiecărei femei și evocă un zâmbet pe fața multor bărbați.

CADOURI PENTRU FEMEI

Nu poți întrista o femeie cu bijuterii. Dacă doriți un pariu sigur, nu ezitați și ajungeți la bijuteria Guess. Cerceii, lanțurile, brățările și inelele vor lua respirația doamnei tale.

Și apoi este cel mai loial tovarăș de femei. Geantă de mână . Cu o geantă elegantă la modă, nu veți păși niciodată deoparte. Fiecare fată și femeie are nevoie de ea în fiecare zi și le iubește. Și, așa cum spunem în Diferitele noastre - floarea se usucă, geanta nu.

 

CADOURI PENTRU BĂRBATI

Cadourile pentru bărbați sunt adesea o piuliță greu de spart. Sfatul nostru este cu siguranță boxerii mărcilor mondiale Tommy Hilfiger sau Calvin Klein. Se potrivesc excelent pentru bărbați și vor fi, de asemenea, sexy pentru femeile lor.

Cu siguranță merită menționate tricourile elegante Gap, care sunt noutăți fierbinți în magazinul nostru electronic. Tricourile de la acest brand sunt foarte populare, așa că cu siguranță îți vor plăcea și soțul tău.

O PERECHE DE CADOURI PENTRU ABURI

Multe cupluri s-au bucurat să cumpere aceleași piese vestimentare pentru ambii. Nu ratați perechea de pantaloni scurți de pereche Emes în desenele lui Valentine sau, de exemplu, șosete vesele Many Mornings cu motive jucăușe.

Și acum un cadou de la noi pentru tine!

Momentan este în desfășurare un eveniment de reducere pentru Valentine's Day. Puteți aplica o reducere de 14% la fiecare achiziție! Introduceți codul LOVE14 pentru comanda dvs. și aplicați-l. În acest fel, cumpărăturile nu numai pentru cadourile îndrăgostiților vor fi o bucurie și mai mare.

Sfaturi pentru cadouri de Ziua Îndrăgostiților

Publicat: Katka Kocandrlova

V-a placut articolul?