Gentuta holografica pentru costumul de baie, la cumparaturi de peste 280 Lei, cadou!Gentuta la cumparaturi de peste 280 Lei, gratis!O VREAU!
fb instagram

Pantofi IpanemaIpanema

Ipanema Ikonema pantofi de plastic sunt o alegere clară pentru vara. Marca Ipanema provine din Brazilia. Acesta este numit după un bine cunoscut cartier exotic. Pe tălpi sau pe branț este un model care este pavat pe faimoasa plajă braziliană. Acestea sunt fabricate dintr-un material special Flexpand care este 100% reciclabil, făcându-vă fericiți nu numai pentru dumneavoastră, ci și pentru mediul înconjurător. Ipanema este supusă tendințelor actuale și oferă piese cu adevărat elegante, pe care nu trebuie să le pierdeți în pantofi de vară. Ele sunt confortabile, confortabile pe picior și mai ales în timp. Datorită calității materialului veți avea mai multe sezoane. Suntem un magazin electronic autorizat din Cehia. Transportul este gratuit. Avem într-adevăr o selecție largă de acțiuni, deci trimitem comenzi prin returnare.

Acest site utilizează cookie-uri pentru a furniza servicii, pentru a personaliza anunțurile, și pentru a analiza traficul. Mai multe informatii